Kotisatama

satamaKotisatama sijaitsee Piikkiönlahden etelärannalla, n. 3,5 km Piikkiön keskustasta. Satamassa on 95 venepaikkaa ja 20 pienvenepaikkaa. Alueella on myös veneiden talvisäilytykseen varattu alue. Kotisatamaan johtavan väylän maksimisyvyys on 1,5 metriä.

Venepaikat

Venepaikan saa ainoastaan liittymällä Piikkiön Veneseuran ry:n kipparijäseneksi tai vuosijäseneksi.

Jäsenhakemukset vastaanottaa jäsensihteeri. Liittymisen jälkeen voit hakea venepaikkaa satamakapteenilta.

VenepaikkahakemusV24

Vartiointi

Satamassa on tallentava kameravalvonta ja satamaa vartioidaan purjehduskauden aikana päivittäin. Vartiovuorot löytyvät vartiovuorolistasta, joka on vartiotuvalla.

Sataman palvelut

Kotisatamassa on slipi, jolta voidaan laskea tai nostaa vene. Satama-alueella ei voi nostaa tai laskea venettä autonosturilla. Satamassa on myös mastonosturi, makea vesi, jäteveden tyhjennysjärjestelmä ja sekajätteen keräyspiste.

Septitankki

Septitankin tyhjennys on mahdollista kaikissa venepaikoissa. Ohjeet tyhjennystä varten löytyvät septisäiliön kyljestä.

Makeavesi

Makeavesi tulee Turun alueen vesijohtoverkosta. Makeavesipisteitä on molemmissa laitureissa kolme kappaletta, joten makeavesisäiliöiden täyttäminen on mahdollista omalta venepaikalta. Makeavesipisteet ovat myös slipin lähistöllä ja talvisäilytysalueella.

Katsastaminen

Runkokatsastus kuivalla maalla ennen varustelua viiden vuoden välein. Vuosikatsastus purjehduskunnossa vedessä. Katsastuspäivät satamassa maanantaisin klo 18.00 kesäkuun ajan. Kysy lisää oman seuran katsastajilta.

Katsastajat:

  • Kari Lindqvist p. 040 577 8861
  • Harri Saario p. 050 079 0603